Alain KoopmansAbout
3D Animations & Visuals

Mijn naam is Alain Koopmans en ik ben een animator uit Vlaardingen. Creativiteit heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Toen ik na mijn opleiding in de horeca op zoek was naar een nieuwe opleiding/ uitdaging, voelde ik mij op het Grafisch Lyceum dan ook gelijk thuis. Hier heb ik de opleiding ‘Animator’ gevolgd, hier veel geleerd over vormgeving, video, animatie, design en ik heb ontdekt wat mijn passie is: namelijk het maken van 3D- animaties. Het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling als animator, maar de echte kennis kwam pas tijdens mijn stages en de daaropvolgende werkervaring.
Inmiddels ben ik al een poos als freelancer werkzaam en heb ik mij ontwikkeld tot een allround animator die altijd bereid is om een stapje extra te zetten. Mijn animaties en designs worden gebruikt voor websites, games, presentaties, films, maar ook voor grote reclame-uitingen en product labels. You name it en ik zorg dat er een passende animatie of design wordt gemaakt. Ik streef in mijn werk altijd naar het beste resultaat en ben daarom pas tevreden als dit doel bereikt is.
In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden, doe ik graag leuke dingen met vrienden, vind ik het leuk om te gamen of sta ik in de keuken om te koken en te bakken.
Nodig jij mij uit voor de koffie en een goed gesprek? Dan zorg ik voor een koekje.